SMARTA HEM

Utöver husbygge och renovering erbjuder vi helhetslösningar för samtliga elinstallationer (inklusive tv, data, larm och tele) och i synnerhet möjligheten att göra ditt hus till ett smart hem. 

Även om ett relativt nytt begrepp i Sverige, smarta hem har nu börjat att expandera kraftigt. Med ett smart hem kan du kontrollera alla belysning, värme/kyla, ventilation, larm/övervakning, solskydd, ljud och andra elektriska produkter från din smartphone, padda eller fjärrkontroll. Det ger dig möjligheten att integrera moderna lösningar för att underlätta livet med roliga och intelligenta funktioner. Ett smart hem är också en investering som är bra både för ekonomi och miljö med energibesparingar upp till 30-40%.

 

Vi är certifierad i KNX som är världens första och enda standard för hemautomation och teknologin har nu världsstandard ISO/IEC14543. Alla KNX-certifierade produkter är helt kompatibla och kan blandas oberoende av fabrikat. 

Från ett automatiskt fredagsmys tills säkerhetsljus när du är på semester, vi kan skräddarsy ditt hus efter dina önskemål! Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram en lösning.

VAD FOLK SÄGER

JENNIFER T

Hantverkare var duktiga och professionella, och vi var verkligen imponerade av detaljnoggrannheten. 

FREDRIK W

Jag fick mycket bra service och resultatet blev utmärkt. 

LINDA H

Trevliga, kunniga och kommer med snygga, smarta och bra förslag på lösningar.

© 2024 by DARNELLS CONSTRUCTION AB

FÖLJ VÅRA SENASTE

PROJEKT PÅ INSTAGRAM

  • Black Instagram Icon

070 713 46 11